Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Τα θέματα και προβλήματα της Σητείας εξετάστηκαν σε συνάντηση των κ. Πλακιωτάκη και Πατεράκη

Τον Δήμαρχο Σητείας Θόδωρο Πατεράκη επισκέφθηκε χθες στο γραφείο του ο Βουλευτής Λασιθίου της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης και συζήτησαν τρέχοντα θέματα και προβλήματα που αφορούν τον Δήμο Σητείας.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της συχνής και αγαστής συνεργασίας που έχουν οι δύο άνδρες, όπως ανέφεραν με δηλώσεις τους μετά το πέρας αυτής.
https://www.facebook.com/SitiaNea/Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Σητείας ενημέρωσε για τρέχοντα θέματα του Δήμου τον κ. Πλακιωτάκη ενώ έγινε ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση όπου υπήρξε ταύτιση απόψεων.
«Στο πλαίσιο των τακτικών επαφών με το Δήμαρχο Σητείας είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ για την τρέχουσα κατάσταση του Δήμου. Για τις δυσκολίες καταρχήν που υπάρχουν στο θέμα της οικονομικής ρευστότητας όπου ακόμα οφείλεται ΣΑΤΑ στο Δήμο πάνω από 350.000», τόνισε ο κ. Πλακιωτάκης. Παράλληλα άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της και σε άλλα θέματα τοπικού και γενικότερου χαρακτήρα. Το θέμα του παραλιακού της Σητείας ήταν ένα από αυτά για το οποίο είπε ότι υπάρχει έλλειψη πολιτικής βούλησης. Συζήτηση έγινε και για τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα της περιοχής με τον κ. Πλακιωτάκη να επισημαίνει ότι η περιοχή κεφαλαιοποιεί την υλοποίηση του μεγάλου αναπτυξιακού έργου του αεροδρομίου με την άφιξη πτήσεων τσάρτερ και ευνοϊκές συνθήκες για την επόμενη χρονιά.
Από την πλευρά του ο κ. Πατεράκης εξέφρασε την χαρά του για την επίσκεψη του κ. Πλακιωτάκη τον οποίο ενημέρωσε για τα προβλήματα του Δήμου και εκείνα που είναι γενικότερα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης όπως των συμβασιούχων καθαριότητας.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας