Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Στήριξη στις κινητοποιήσεις που συνεχίζονται ζητούν οι εργαζόμενοι σε Ιεράπετρα και Σητεία

Μέχρι την επόμενη Πέμπτη συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ στους δήμους όλης της χώρας και το ίδιο αναμένεται να γίνει σε τοπικό επίπεδο όπως λέει στο Ράδιο Λασίθι ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Λασιθίου Αντρέας Φραγκούλης.


Σήμερα (23/06) στην Ιεράπετρα η υπηρεσία καθαριότητας λειτούργησε κανονικά και γίνεται κατάληψη του αμαξοστασίου στη Σητεία. Εκεί έχει βγει μόνο ένα απορριματοφόρο για τα απορρίμματα του Νοσοκομείου.
Από Δευτέρα θα γίνει ξανά κατάληψη στο αμαξοστάσιο της Ιεράπετρας και ο κ. Φραγκούλης κάλεσε τόσο τους υπαλλήλους να στηρίξουν την κινητοποίηση που γίνεται αλλά και τον κόσμο να δείξει κατανόηση και να είναι στο πλευρό του εργαζομένων για όσο χρειαστεί μέχρι να λυθεί ένα πρόβλημα που απασχολεί 10.000 συμβασιούχους σε όλη τη χώρα.
Η στάση της κυβέρνησης δεν είναι ξεκάθαρη ούτε και ο τρόπος που προτείνει να λύσει το πρόβλημα με τους συμβασιούχους οι οποίοι είναι απλήρωτοι και εργάζονται ακόμα ενώ είναι θέμα χρόνου η απομάκρυνσή τους.
Σε τοπικό επίπεδο Λασιθίου, όπως και σε άλλες περιοχές, οι εργαζόμενοι κατάφεραν να πληρωθούν για τα δεδουλευμένα τους με δικαστικές αποφάσεις, όμως ο αγώνας πρέπει να είναι κοινός για όλη τη χώρα, αφού το πρόβλημα δεν έχει λυθεί οριστικά, τόνισε ο κ. Φραγκούλης.

Πηγή : Ράδιο Λασίθι

https://www.facebook.com/SitiaNea/

Συνολικες προβολες σελιδας