Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Είναι υποχρεωτική η ανάρτηση της Πινακίδας Ενημέρωσης Πελάτη, εντός των καταλυμάτων

Η Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Αν. Κρήτης «Η ΚΝΩΣΣΟΣ» ενημερώνει όλους τους επιχειρηματίες ενοικιαζομένων διαμερισμάτων, δωματίων, κατοικιών και επαύλεων, ότι με το Νόμο 4403/16 είναι υποχρεωτική η ανάρτηση της Πινακίδας Ενημέρωσης Πελάτη, εντός των καταλυμάτων.

Η Πινακίδα Ενημέρωσης Πελάτη είναι το θεσμοθετημένο έγγραφο που ο πελάτης έρχεται σε άμεση επαφή μαζί του, του γνωστοποιεί κανόνες και διατάξεις από την τουριστική νομοθεσία κάτι που ελαχιστοποιεί την πιθανότητα παρεξηγήσεων ανάμεσα σε ιδιοκτήτη και πελάτη, του δίνει πληροφορίες για το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας της επιχείρησης και γενικά αποδεικνύει τη νομιμότητα του χώρου που επέλεξε.
Καλούνται όλοι οι κ.κ. συνάδελφοι να προμηθευτούν τις πινακίδες ενημέρωσης πελάτη πριν την έναρξη της τουριστικής σαιζόν αφού σύμφωνα με το Νόμο 3304/16 είναι όλοι οι επιχειρηματίες υποχρεωμένοι να τις αναρτήσουν αλλά και η Ομοσπονδία υποχρεωμένη να κοινοποιήσει στον ΕΟΤ όλες τις επιχειρήσεις που έχουν λάβει πινακίδες ώστε να προβαίνει στους ανάλογους ελέγχους.
Η Ομοσπονδία ΚΝΩΣΣΟΣ αλλά και όλοι οι σύλλογοι μέλη της (Ηρακλείου – Αγίου Νικολάου – Δήμου Ιτάνου – Σητείας – Μακρύ Γιαλού) είναι σε ετοιμότητα να προμηθεύσουν σε όλους τους επιχειρηματίες τις πινακίδες.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ – ΔΩΜΑΤΙΩΝ
ΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ «Η ΚΝΩΣΣΟΣ»

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας