Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Εγγραφές μαθητών στο ΕΠΑΛ

school-books-laptop2
Οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2017-2018,
υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Δήλωση Προτίμησης για τα ΕΠΑ.Λ.», μέσω της εφαρμογής e-epal στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-epal.minedu.gov.gr, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από την 19η Ιουνίου έως την 23η Ιουνίου 2017. Στην περίπτωση ανήλικων μαθητών την ηλεκτρονική δήλωση προτίμησης καταθέτουν οι κηδεμόνες τους.
Για την είσοδο στην εφαρμογή e-epal, είναι απαραίτητοι οι κωδικοί taxis. Στην περίπτωση ανήλικου μαθητή ή ενήλικου προστατευόμενου μέλους, ο οποίος δεν διαθέτει κωδικούς taxis, χρησιμοποιούνται οι κωδικοί taxis του γονέα ή κηδεμόνα ή τού κατά τον νόμο υπεύθυνου, αντίστοιχα. Στην περίπτωση αυτή, απαιτείται αποδεικτικό έγγραφο δημόσιας αρχής, κατά την διαδικασία τής εγγραφής στο σχολείο.
Επίσης, στην περίπτωση, κατά την οποία οι αιτούντες δεν διαθέτουν κωδικούς taxis, οφείλουν να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να τους αποκτήσουν έγκαιρα.
Οι μαθητές ή οι κηδεμόνες τους που συναντούν δυσκολία στην συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων, μπορούν να απευθύνονται στο σχολείο κατά τις ώρες λειτουργίας του.
Μετά την υποβολή της ηλεκτρονικής δήλωσης, οφείλουν να παρουσιαστούν έως την 30ή Ιουνίου 2017 για την οριστική εγγραφή, ανανέωση εγγραφής ή μετεγγραφή στο σχολείο, προσκομίζοντας όσα δικαιολογητικά απαιτούνται κατά περίπτωση.
Ειδικότερα, για τους μαθητές που αποφοίτησαν από το Γυμνάσιο και θα εγγραφούν στην Α΄τάξη ΕΠΑ.Λ., απαιτούνται τα εξής δικαιολογητικά:
1) Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας του μαθητή ή πιστοποιητικό του Δήμου, στα Μητρώα του οποίου είναι εγγεγραμμένος ο μαθητής
2) 4 μικρές φωτογραφίες ταυτότητας
Οι τομείς που λειτουργούν στο σχολείο μας είναι: 1) Διοίκησης & Οικονομίας, 2) Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής & Αυτοματισμού, 3) Μηχανολογίας, 4) Πληροφορικής.
Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να απευθύνεστε, κατά τις ώρες λειτουργίας του σχολείου, από 08:00 έως 14:00, στα τηλέφωνα 28430-28570 & 28430-28559.

Πηγή : Style 100fm

Συνολικες προβολες σελιδας