Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Εργασίες καλλωπισμού στην παραλιακή ζώνη Σητείας

Τις εργασίες καλλωπισμού και συντήρησης στο χερσαίο μέτωπο της παραλιακής ζώνης συνεχίζει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.
«Πρόκειται», ανέφερε ο Πρόεδρός του κ. Θοδωρής Πετρουλάκης, «για ετήσιες εργασίες συντήρησης που περιλαμβάνουν καθαρισμό και βαψίματα στον χώρο της χερσαίας ζώνης του λιμένα Σητείας, που είναι αρμοδιότητα του Ταμείου.

Για το λόγο αυτό έγινε προμήθεια με διάφορα χρώματα προκειμένου να βαφτούν τα παγκάκια, οι κολώνες των φωτιστικών, το μέτωπο στο σημείο της μαρίνας, τα σημεία που δένουν τα πλοία και γενικότερα γίνεται μία προσπάθεια εξωραϊσμού του χώρου της χερσαίας ζώνης του λιμένα Σητείας, που είναι το κεντρικότερο σημείο της πόλης, η βιτρίνα της Σητείας, που διέρχονται και βλέπουν οι ντόπιοι και οι επισκέπτες».
Οι εργασίες υλοποιούνται με την συμβολή προσωπικού οκτάμηνης σύμβασης, που παραχώρησε ο Δήμος, και εθελοντών, που θέλησαν να βοηθήσουν την προσπάθεια αυτή. «Τους ευχαριστούμε όλους και πιστεύουμε ότι με την παρέμβαση αυτή θα αλλάξει προς το καλύτερο η αισθητική του λιμανιού της Σητείας.
Είναι σημαντικό εν όψει και της έναρξης της νέας τουριστικής σαιζόν και της αναμενόμενης αύξησης φέτος επισκεπτών σε όλη την Κρήτη και όπως ευελπιστούμε και στην περιοχή της Σητείας».
Εργασίες εκτελούνται και αναμένεται να συνεχιστούν σε όλο το μήκος της χερσαίας ζώνης αρμοδιότητας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου από το πάρκο Χλουβεράκη έως το ξεκίνημα της παραλίας.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας