Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Ο Ν. Ζαργιανάκης νέος πρόεδρος στον Μαραθώνα!

ΝΙΚΟΣ ΖΑΡΓΙΑΝΑΚΗΣ
Πιο δυνατός αναμένεται να βγει από την… φουρτούνα του υποβιβασμού στη Β’ τοπική κατηγορία ο Μαραθώνας, καθώς μετά τη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Μαΐου, γνωστοποιήθηκε πως ο νέος πρόεδρος του συλλόγου θα είναι επιχειρηματίας Νίκος Ζαργιανάκης!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Ζαργιανάκης αναλαμβάνει να ηγηθεί της νέας προσπάθειας με άμεσο στόχο την επιστροφή στην Α2 ΕΠΣΗ μετά τον υποβιβασμό του συλλόγου. Μιλώντας στο Grandsport.gr, ο Νίκος Ζαργιανάκης ανέφερε: «ο Μαραθώνας δεν πρέπει να βρίσκεται στη Β’ κατηγορία, θα κάνουμε μία νέα προσπάθεια, τη νέα χρονιά, με στόχο να επανέλθει ο σύλλογος στην Α2 ΕΠΣΗ», ενώ αναφορικά με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, αυτά αναμένεται να γνωστοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.
Όπως τονίζουν στον Μαραθώνα, το νέο διοικητικό συμβούλιο θα αριθμεί περισσότερα από 10 μέλη, σε μία προσπάθεια συσπείρωσης αλλά και ενδυνάμωσης του, για να βγουν πιο δυνατοί, μετά και τον υποβιβασμό. Αξίζει να προσθέσουμε πως ο νέος πρόεδρος της ομάδας των Καλεσών, είναι ο ιδιοκτήτης τόσο των αναψυκτικών Ζαργιανάκη όσο και του Σητειακού Νερού.

Πηγή :  grandsport.gr

Συνολικες προβολες σελιδας