Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Τι απαντούν οι εργαζομενοι της BIO-SITIA

http://cdn.cretalive.gr/_largeImage/siteia1.jpg?mtime=20170519172756Με αφορμή σχόλιο για το κλίμα που επικρατεί

Επιστολή- απάντηση στο σχόλιο για τον "εφιάλτη" στη Σητεία έστειλαν οι εργαζόμενοι
της BIO-SITIA S.A.


Δημοσιεύουμε αυτούσια την επιστολή, με την επισήμανση ότι κανένα σκοπό δεν είχαμε να διαταράξουμε το όποιο κλίμα στην εταιρεία και να εμπλέξουμε τους εργαζόμενους. Στόχος του σχολίου ήταν να αφυπνίσουμε την κοινωνία και να σταθούμε στο πλάι των συνεταιριστών. Σε μια δύσκολη συγκυρία για όλους.

Η επιστολή των εργαζομένων έχει ως εξής:

"Με έκπληξη και αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε σήμερα πως ανεβάσατε στην ιστοσελίδα σας το παραπάνω άρθρο που σχετίζεται με τις εξελίξεις στη BIO-SITIA S.A.

Η έκπληξη μας στάθηκε ακόμα μεγαλύτερη με την αναφορά στους ‘απλήρωτους εργαζόμενους’ και στη σύνδεση που επιχειρήθηκε των μη καταβαλλομένων μισθών με τις πληροφορίες (;) που δημοσιεύσατε για κακοδιαχείριση της εταιρίας και τις  υπόνοιες για οικονομικές ατασθαλίες.
Ασφαλώς δεν περιμένουμε να δημοσιοποιήσετε τις πηγές σας, γνωρίζουμε άλλωστε πως προστατεύεστε από τη νομοθεσία, θα ήταν ωστόσο εύλογο πριν τη δημοσιοποίηση του άρθρου να επιχειρήσετε να έρθετε σε επαφή με τους εργαζόμενους  και να προβάλλετε και τη δική τους γνώμη επι του θέματος – που σε καμία περίπτωση δεν ταυτίζεται με όσα  γράφτηκαν στην ιστοσελίδα σας.
Οι εργαζόμενοι γνωρίζουμε πολύ καλά τους λόγους  που έχουν οδηγήσει στη σημερινή κατάσταση και θα θέλαμε να δηλώσουμε τα εξής:
  • Οι  εργαζόμενοι της BIO-SITIA S.A. δεν έχουν ανάγκη από αυτόκλητους υπερασπιστές πολύ περισσότερο όταν αυτοί δεν κάνουν καν τον κόπο να έρθουν σε επικοινωνία μαζί τους και απλά τους χρησιμοποιούν για τη  δημιουργία εντυπώσεων.
  • Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στο πρόσωπο του Ηγούμενου της Ιεράς Μονής Τοπλού για όσα ακούγονται, ενώ την ίδια στιγμή αγνοείται ή ξεχνιέται η επί δεκαετίες τεράστια προσφορά του στην τοπική κοινωνία και στο λαό της Σητείας
  • Απαιτούμε από όλους τους εμπλεκόμενους και από τον Τύπο να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα το θέμα που για εμάς και της οικογένειες μας αποτελεί ζήτημα «ζωής και θανάτου».  Η τακτική «λάσπη στον ανεμιστήρα», τα ανυπόγραφα άρθρα και το όργιο φημών δεν εξυπηρετούν σε τίποτα.
  • Η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων απασχολούμαστε στην επιχείρηση επί σειρά ετών και έχουμε όλοι μας εργαστεί σκληρά στην κατεύθυνση της ανάπτυξης του τόπου μας. Αγωνιούμε καθημερινά για το μέλλον μας και δεν σκοπεύουμε να ανεχθούμε παιχνίδια στις πλάτες μας –απ όπου κι αν αυτά προέρχονται, όποιους σκοπούς κι αν εξυπηρετούν.
Η παρούσα επιστολή τυγχάνει της έγκρισης των εργαζομένων της BIO-SITIA S.A. κι αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη των όσων λέμε σε αντίθεση με τα ανυπόγραφα άρθρα που δημοσιεύονται με μόνο σκοπό να ρίξουν λάδι… στη φωτιά".

Πηγή : Creta live

Συνολικες προβολες σελιδας