Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

Διήμερη περιοδεία Κυρ. Μητσοτάκη σε Ηράκλειο και Λασίθι

2160656
Διήμερη περιοδεία στους νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης τη Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Μαρτίου.

Τη Δευτέρα ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης. Στη συνέχεια, θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη και τους Δημάρχους της Κρήτης, στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης.
Ακολούθως, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα παραστεί στα εγκαίνια των γραφείων της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, ενώ στις 19.30 θα μιλήσει στον κινηματογράφο «Αστόρια», στην πόλη του Ηρακλείου.
Την Τρίτη, ο κ. Μητσοτάκης θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με επαγγελματικούς, επιστημονικούς και παραγωγικούς φορείς της Ανατολικής Κρήτης, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.
Στη συνέχεια θα παραστεί στα εγκαίνια των γραφείων της ΔΗΜΤΟ Χερσονήσου.
Επίσης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θα επισκεφθεί, στη συνέχεια, τον Άγιο Νικόλαο, όπου και θα πραγματοποιήσει συνάντηση με το Δήμαρχο της πόλης Αντώνη Ζερβό, ενώ θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με εκπροσώπους και εργαζομένους του τομέα του τουρισμού, στο Εργατικό Κέντρο Λασιθίου.

Πηγή : Style100fm

Συνολικες προβολες σελιδας