Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

ΕΑΣ Σητείας - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΩΝ


Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ θα γίνει από τις 15/03/2017 έως τις 15/05/2017.


Η Ένωση Σητείας με τη στήριξη και την αποδοχή του παραγωγικού κόσμου της περιοχής, θα συνεχίσει και φέτος να προσφέρει τις υπηρεσίες της με την ίδια συνέπεια και αξιοπιστία, και με την εγγύηση του πιστοποιημένου φορέα που συμμετέχουμε σε πανελλαδικό επίπεδο , της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ.

Η εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο του μόνιμου προσωπικού, το οποίο ενημερώνεται σε καθημερινή βάση, εξασφαλίζει την ασφάλεια για τον παραγωγό, εγγυάται το αποτέλεσμα και συμβάλλει ουσιαστικά στην επίλυση ανυπέρβλητων πολλές φορές προβλημάτων.

Η επιτυχία στο σύνολο των αιτήσεων που οριστικοποιούμε, οι υπηρεσίες ποιότητας που προσφέρουμε, μας εξασφαλίζει το δικαίωμα να απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους παραγωγούς να εμπιστευτούν και φέτος την Ένωση Σητείας για την υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ.

Στόχος μας παραμένει να ολοκληρωθεί η διαδικασία χωρίς προβλήματα και κυρίως χωρίς απώλειες επιδότησης.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, θα επισκεφτούν όλα τα χωριά συνεργεία με άρτια καταρτισμένο προσωπικό και με αίσθημα ευθύνης, θα διασφαλίσουμε την εγκυρότητα των ενεργειών μας, σεβόμενοι την εμπιστοσύνη και την άριστη σχέση που έχει επιτευχθεί το τελευταίο διάστημα με τους παραγωγούς.

Αναλυτικό πρόγραμμα και πλήρη ενημέρωση θα ανακοινωθεί μετά την οριστικοποίηση των διαδικασιών από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.



Για την Ένωση Σητείας ΑΕΣ

Ο Πρόεδρος





Μανώλης Μαυροματάκης


Συνολικες προβολες σελιδας