Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

20170308_113611Με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Νομού Λασιθίου κ. Εμμ. Παπαδάκη συναντήθηκε χθες ο Δήμαρχος Σητείας κ. Θοδωρής Πατεράκης.
Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τον νέο Διοικητή, τον συνεχάρη για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, ευχόμενος καλή δύναμη, και καλή συνεργασία ,η οποία είναι δεδομένη μεταξύ των δύο θεσμών, μιας και τα προβλήματα που καλούνται να επιλύσουν, από διαφορετική πλευρά ο καθένας αφορούν στο καλό αυτού του τόπου και τους ίδιους πολίτες.

Η συνάντηση αυτή εκτός του εθιμοτυπικού, είχε και ουσιαστικό χαρακτήρα λόγω του ότι συζητήθηκαν διάφορα θέματα, όπως η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και η συνεργασία στην αντιμετώπιση κάποιων θεμάτων, όπως την αδεσποτεία των αιγοπροβάτων και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς. Ανταλλάχθηκαν στη συνέχεια απόψεις και σκέψεις που αφορούν βασικά λειτουργικά προβλήματα της πόλης, θέματα ασφάλειας των πολιτών, μείωσης της παραβατικότητας, και διατυπώθηκαν προτάσεις που θα οδηγήσουν στην βελτίωση της αστυνόμευσης της πόλης και της Περιφέρειας, ώστε ο πολίτης να νοιώσει ήσυχος και ασφαλής. Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι με τη νέα διοικητική διάρθρωση της αστυνομίας στο Νομό μας, διατηρείται το Κ.Α.Ε Σητείας, παραμένει ο σταθμός στο αεροδρόμιο που είναι πολύ σημαντικό διότι θα στηρίξει το κλίμα ασφάλειας που πρέπει να υπάρχει, ιδιαίτερα τώρα που θα ξεκινήσουν πτήσεις από το εξωτερικό.
Στο τέλος της συζήτησης υπήρξε η κοινή διαπίστωση ότι υπάρχει θέληση και από τους δύο φορείς για ειλικρινή και δημιουργική συνεργασία -όπως άλλωστε υπήρξε και στο παρελθόν-, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την ασφάλεια και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών του Δήμου μας.

Πηγή : Style100fm

Συνολικες προβολες σελιδας