Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Ευχαριστήριο Δημοτικού Σχολείου Πισκοκεφάλου



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ 9ου ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ 
Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4/θ Δ.Σ. Πισκοκεφάλου, ευχαριστεί θερμά τη φετινή διοργανώτρια ομάδα, του Κυνηγιού του Κρυμμένου Θησαυρού «Αγκιναροκουκορακάκηδες», τους Εκπρόσωπους των  άλλων ομάδων, καθώς επίσης τους Γονείς και τους Μαθητές, που συμμετείχαν στη εικαστική ζωγραφική διακόσμηση του εξωτερικού αύλειου χώρου του Σχολείου μας.

Η παρέμβαση με τη ζωγραφική στους τοίχους, τα παιχνίδια αυλής, η τοποθέτηση πάγκων και καθισμάτων, όπως και γλαστρών με λουλούδια, μεταμόρφωσε τον αύλειο χώρο του Σχολείου μας, σε ένα όμορφο και ελκυστικό περιβάλλον για τους Μαθητές και τους Εκπαιδευτικούς.
Το θερμό ευχαριστώ είναι λίγο, αφού εκτός της εικαστικής παρέμβασης, η δράση αυτή αποτέλεσε μια ευκαιρία, να έρθουμε πιο κοντά και να συνεργαστούμε με ανθρώπους που έδειξαν το ενδιαφέρον και την αγάπη τους, για τους Μαθητές και το Σχολείο μας.
Ευχόμαστε σε όλους ολόψυχα υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευημερία και αυτή η ωραία εθελοντική ενέργεια, να συνεχιστεί και να βρει και άλλους μιμητές.
                                                                                              Η Διευθύντρια
                                                                                             Σμαρούλα Αραμπατζή


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Η Διευθύντρια, το Διδακτικό προσωπικό και οι μαθητές του 4/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Πισκοκεφάλου ευχαριστούν θερμά τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πισκοκεφάλου καθώς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πισκοκεφάλου για τη σημαντική τους βοήθεια και συνεργασία στην εικαστική παρέμβαση και δράση που πραγματοποιήθηκε, στις 05-03-2017 στο χώρο του Σχολείου μας. 
Ευχόμαστε σε όλους υγεία και πρόοδο.

                                                                                              Η Διευθύντρια

Σμαρούλα Αραμπατζή

Συνολικες προβολες σελιδας