Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Σε ρυθμούς παιχνιδιού κινείται αυτές τις μέρες η Σητεία

Σε παιγνιώδεις ρυθμούς κινείται πλέον η Σητεία εν όψει των Παιχνιδιών Κρυμμένου Θησαυρού, την επόμενη Κυριακή για τα παιδιά και την μεθεπόμενη για τους μεγάλους. Τις ημέρες αυτές η πόλη της Σητείας αναμένεται να μεταμορφωθεί, να ζωντανέψει και να πλημμυρίσει από θησαυροκυνηγούς, που διασκεδάζουν και ψάχνουν τον πολυπόθητο θησαυρό!

Την Κυριακή θα λάβει χώρα το ενδέκατο Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού για τα παιδιά. Οι διοργανωτές «Μυστήριοι», μία ομάδα εθελοντών εκπαιδευτικών από τα σχολεία της περιοχής, με πολύ κέφι προετοιμάζουν εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα το φετινό παιχνίδι, που με τόση ανυπομονησία περιμένουν τα παιδιά.
Την ομάδα αποτελούν οι Δημήτρης Ζαμπετάκης, Αλέξανδρος Κουπατσιάρης, Γεωργία Ανδρουλιδάκη, Ισμήνη Ανδρουλιδάκη, Μαρία Αντωνιδάκη, Μαρία Κουφάκη, Μαρία Μαντζίλα, Μαρία Παθιάκη, Ρένα Λαντζανάκη, Ρίτσα Καναβάκη, Ρούλα Σκαρμαλιοράκη. Αρκετά από τα μέλη της ομάδας παραμένουν σταθερά εδώ και χρόνια, ενώ ορισμένα, όπως ο κ. Ζαμπετάκης, είναι από εκείνους που συμμετέχουν στην διοργανώτρια ομάδα από το πρώτο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στη Σητεία.
Η φετινή διοργάνωση έχει τίτλο «Η Φούλη, το Διαμάντι και τα Μυστήρια».
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας