Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Αναφορά Πλακιωτάκη για την κατάρρευση του δρόμου στη Σητεία

Στο πλαίσιο των παρεμβάσεων του για τον νομό Λασιθίου, ο τέως Πρόεδρος της ΝΔ, Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτής Λασιθίου κ. Γιάννης Πλακιωτάκης,
απέστειλε στους αρμόδιους Υπουργούς Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κουρουμπλή Παναγιώτη, Οικονομικών κ. Τσακαλώτο Ευκλείδη, Πολιτισμού & Αθλητισμού κα. Κονιόρδου Λυδία, το άμεσο αίτημα του Δημάρχου Σητείας κ. Θεόδωρου Πατεράκη προκειμένου να δρομολογηθεί η ψήφιση Νομοθετικής Τροπολογίας, η οποία θα  προβλέπει τη δυνατότητα για την άμεση αντιμετώπιση εξαιρετικά επικίνδυνων καταστάσεων όπως η απειλή ολοκληρωτικής κατάρρευσης της επαρχιακής οδού Σητείας-Παλαικάστρου, παρακάμπτοντας τις διαδικασίες του Ν. 2971/2001 (ΦΕΚ 285  Α΄/2001)
Συγκεκριμένα, κατέθεσε με μορφή αναφοράς εκτός από την επιστολή του Δημάρχου Σητείας κ. Θεόδωρου Πατεράκη, σειρά εγγράφων από την Περιφέρεια Κρήτης, την Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών και το Λιμεναρχείο Σητείας εξαιτίας του άμεσου κινδύνου ολοκληρωτικής κατάρρευσης της Παραλιακής επαρχιακής οδού Σητείας–Παλαικάστρου.

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας