Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Με την Κοπεγχάγη θα συνδέεται η Σητεία το επόμενο καλοκαίρι



Επισήμως ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρία Danish Air Transport την εκτέλεση της πτήσης Σητεία- Κοπεγχάγη από την νέα χρονιά. Στην πρόσφατη ανακοίνωσή της η εταιρία μεταξύ των νέων πτήσεων τσάρτερ προς την Ελλάδα το 2017 περιλαμβάνει και μία προς και από Σητεία.

«Πρόκειται ασφαλώς», δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Σητείας κ. Γιάννης Κακουράκης, «για μία θετική και σημαντική εξέλιξη, αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας. Αρχικά η προσπάθεια ξεκίνησε πριν από πέντε περίπου χρόνια από την Ένωση κι ακολούθως συνεχίστηκε με την πολύτιμη στήριξη του Δήμου Σητείας και του ΟΑΣ».
Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 14 Ιουνίου και θα πραγματοποιείται μία εβδομαδιαίως με αεροσκάφος των 180 θέσεων. Μάλιστα έχει ξεκινήσει από το γραφείο, το οποίο ανέλαβε να «ανοίξει» το νέο αυτό προορισμό στην Δανία, το Beach Tours, μία μεγάλη προσπάθεια προβολής της καθώς βέβαια και της ευρύτερης περιοχής της Σητείας.
«Το γραφείο», συνέχισε, « έχει αναλάβει να ανοίξει έναν νέο προορισμό στην σκανδιναβική αγορά. Έχει δαπανήσει χρήματα για το λόγο αυτό, είναι ένα σημαντικό εγχείρημα και σκοπός είναι να πάει καλά.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας