Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Εγκρίθηκε ο Κανονισμός Λειτουργίας του Ομίλου Αντισφαίρισης Σητείας

Τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας του εκλήθη να εγκρίνει η Γενική Συνέλευση του Ομίλου Αντισφαίρισης Σητείας την Κυριακή το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Αργύρης Σφενδουράκης και τα μέλη του Δ.Σ. αναφέρθηκαν στο περιεχόμενο του κανονισμού και απάντησαν σε ερωτήματα μελών που παραβρέθηκαν στην συνέλευση.
Όπως αναφέρθηκε, με σκοπό την καλύτερη λειτουργία του ο Όμιλος καθιερώνει Εσωτερικό Κανονισμό, τον οποίο και οφείλει να αποδεχτεί κάθε αθλούμενος, οι αθλητές, προπονητές, τα μέλη του, οι γονείς και οι κηδεμόνες των αθλητών και οι χρήστες των γηπέδων του.
Σύμφωνα με τον κανονισμό τα τμήματα ενηλίκων και οι ακαδημίες του Ομίλου ξεκινούν την λειτουργία τους κάθε χρονιά, ταυτόχρονα με την έναρξη του σχολικού έτους. Κατά τον μήνα Αύγουστο τα τμήματα του Ομίλου δεν λειτουργούν και τα γήπεδα παραδίδονται ελεύθερα για χρήση στους αθλούμενους.
Η χρήση των γηπέδων είναι ανοικτή για το σύνολο των πολιτών εφ’ όσον πληρούν τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί (υγεία, συμπεριφορά). Ο οποιοσδήποτε πολίτης μπορεί να χρησιμοποιήσει τα γήπεδα κατά το χρονικό διάστημα που αυτά είναι διαθέσιμα (δεν υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση, επίσημος αγώνας ή κράτηση γηπέδου).
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας