Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Διαγωνισμός για την προμήθεια τροφίμων για τους παιδικούς σταθμούς

Υπό την προεδρία του Αντιδημάρχου κ. Λεωνίδα Τερζή συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σητείας και ένα από τα θέματα που συζήτησαν ήταν η προμήθεια ειδών τροφίμων και γάλακτος για το εργατοτεχνικό προσωπικό του Δήμου και των νομικών του προσώπων για το 2016-2017.

«Η προμήθεια τροφίμων, καυσίμων και φαρμάκων», ανέφερε ο κ. Τερζής, «γίνεται ενιαία για το Δήμο και τα νομικά πρόσωπα. Πρόκειται για μία σημαντική προμήθεια, αφού αφορά κατά κύριο λόγο την τροφοδοσία του παιδικού σταθμού καθώς και τις προμήθειες της ΜΑΔΕΣ για την λειτουργία της καντίνας που διαθέτει στο Βάι.
Οι υποψήφιοι ήταν αρκετοί και σύμφωνα με τις οικονομικές προσφορές που κατέθεσαν, προεγκρίθηκαν ως ανάδοχοι σχεδόν όλοι. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σε ένα περίπου μήνα σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
Μέχρι τώρα στους παιδικούς σταθμούς της Σητείας η προμήθεια τροφίμων και η σίτιση των παιδιών συνεχίζεται ομαλά με τις όποιες δυσκολίες υπάρχουν κατά καιρούς, κάτι που δεν οφείλεται σε καμία περίπτωση σε ολιγωρία των υπηρεσιών ή σε αδράνεια του νομικού προσώπου. Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, η ευαίσθητη πληθυσμιακή ομάδα των παιδιών πάντοτε είναι σε πρώτη προτεραιότητα για το δήμο και το ΔΟΚΑΣ που διαχειρίζεται τους παιδικούς σταθμούς».
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας