Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Σητείας για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Λασίθι

Η χιονόπτωση και η ολισθηρότητα του οδοστρώματος ανάγκασαν σήμερα το δήμαρχο Σητείας Θ. Πατεράκη να κλείσει το Νηπιαγωγείο Ζήρου και το Δημοτικό Σχολείο Αρμένων για την ασφάλεια των μαθητών, προς αποφυγή ατυχημάτων. Στο Δήμο Σητείας τα καιρικά φαινόμενα βρίσκονται σε ύφεση, χωρίς να έχουν δημιουργηθεί ιδιαίτερα προβλήματα.

Τα πράγματα είναι δυσκολότερα στο Οροπέδιο Λασιθίου και ο Δήμαρχος Ι. Στεφανάκης αποφάσισε, για προληπτικούς λόγους, να παραμείνουν και την Παρασκευή κλειστά τα σχολεία του Δήμου. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στις εισόδους που οδηγούν στο Οροπέδιο Λασιθίου τόσο από την Κερά όσο και τους Ποτάμους, ειδικά τις βραδινές ώρες που η θερμοκρασία θα πέσει και άλλο και θα δημιουργηθεί παγετός.
Στην περιοχή της Ιεράπετρας είχαμε τα πρώτα χιόνια στα βόρεια της Ανατολής αλλά και στο Σελάκανο, ενώ το… έστρωσε και στην παραλία του Μακρύ Γιαλού!! Η πρόσβαση στις παραπάνω περιοχές γίνεται πάντως κανονικά αλλά εφιστάται η προσοχή των οδηγών λόγω της ολισθηρότητας των δρόμων.
Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας είχαμε και στον Άγιο Νικόλαο με ισχυρούς βόρειους ανέμους και τη θερμοκρασία να πέφτει κάτω από τους δέκα βαθμούς μέσα στην πόλη. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα και την Παρασκευή και θα συνεχιστούν οι βροχοπτώσεις.
Οι υπηρεσίες των Δήμων όπου σημειώνονται χιονοπτώσεις βρίσκονται επί ποδός και με μηχανήματα παρεμβαίνουν για τον καθαρισμό των δρόμων σε συνεργασία πάντα με την Πολιτική Προστασια της Περιφέρειας.

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας