Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Όμορφο εορταστικό κλίμα στην αγορά της Σητείας

Πλέον και η αγορά της Σητείας λειτουργεί με εορταστικό ωράριο.
Ο εμπορικός κόσμος προσδοκά την σταδιακή αύξηση της αγοραστικής κίνησης εντός του δωδεκαήμερου. Μάλιστα, όπως αναφέρουν καταστηματάρχες, αναμένεται τις επόμενες ημέρες, όπως κάθε χρόνο, η κίνηση να αυξηθεί αισθητά, καθώς οι περισσότεροι πολίτες επιλέγουν να κάνουν να ψώνια τους την τελευταία στιγμή.

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας κ. Μαρία Νικητάκη σημείωσε ότι «τις τελευταίες ημέρες στην πόλη της Σητείας δημιουργείται ένα όμορφο εορταστικό κλίμα, το οποίο συμβάλει και στην αλλαγή της ψυχολογίας του κόσμου, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Από την άλλη, καθώς πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα, το καταναλωτικό κοινό αρχίζει να κάνει τις αγορές του, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του ο καθένας.
Ξεκίνησε η εορταστική περίοδος στην πόλη της Σητείας και μάλιστα με τις πολύ όμορφες εκδηλώσεις, που έλαβαν χώρα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου και την λειτουργία για πρώτη φορά του Χριστουγεννιάτικου Χωριού. Το κλίμα ήταν πολύ καλό, ο κόσμος παρ’ ότι έκανε αρκετό κρύο, ήταν αρκετός».
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας