Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Ευχαριστήριο ΚΠΕ Ιεράπετρας – Νεάπολης προς Δήμο Σητείας


   Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου έκλεισε ένας κύκλος που άνοιξε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και περιελάμβανε ένα διήμερο σεμινάριο, και μία ημερίδα για εκπαιδευτικούς από ολόκληρη την Κρήτη και ένα διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με μαθητές.
 Με την παρούσα επιστολή, η Π.Ο και ο υπεύθυνος του ΚΠΕ Ιεράπετρας – Νεάπολης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συντελεστές των επιτυχημένων αυτών δράσεων. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Σητείας Κο Πατεράκη Θοδωρή και τον  πρόεδρο του ΔΟΚΑΣ Κο Λεωνίδα Τερζή για την υποστήριξη και την παραχώρηση των χώρων του κέντρου ενημέρωσης Καρυδίου. Επίσης, θερμά ευχαριστούμε το συντονιστή του Γεωπάρκου Κο Περάκη Βαγγέλη για την ενημέρωση και την καθημερινή του παρουσία-βοήθεια στις δράσεις του ΚΠΕ.

   Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους όσους εκπαιδευτικούς παρευρέθηκαν από κάθε γωνιά της Κρήτης και με τη συμμετοχή τους βοήθησαν στην επιτυχή διεξαγωγή των παραπάνω δράσεων. Το ΚΠΕ Ιεράπετρας-Νεάπολης στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Γεωπάρκο Σητείας θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια για την ανάδειξη και προστασία του μοναδικού αυτού γεώτοπου για την αειφόρο ανάπτυξη της περιοχής.

Ο Υπεύθυνος του ΚΠΕ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Μυλωνάκης Ι. Ευστράτιος

Συνολικες προβολες σελιδας