Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Με δυσκολία η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο Ζήρου Αρμένων

Χιονοπτώσεις σημειώνονται από την νύκτα αλλά και μέχρι αυτή την ώρα στο Δήμο Σητείας σε διάφορες περιοχές. Κυρίως βέβαια στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Λεύκης όπου ξεκίνησε από τη διάρκεια της νύκτας η χιονόπτωση και κατά διαστήματα εξακολουθεί να πέφτει χιόνι, το ύψος του οποίου φθάνει και τα 10 εκατοστά σε κάποια σημεία.

Η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο της Ζήρου – Αρμένων διεξάγεται με δυσκολία παρότι το γκρέιντερ της μονάδας του 3ου ΚΕΠ βρίσκεται επί ποδός καθαρίζοντας και ανοίγοντας τον επαρχιακό δρόμο για να είναι προσβάσιμος. Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή ασφαλώς.
Οι θερμοκρασίες «μηδένισαν» στην περιοχή ευτυχώς δεν υπάρχουν ως αυτήν την ώρα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση και υδροδότηση. Τα σχολεία ωστόσο, το Δημοτικό των Αρμένων και το Νηπιαγωγείο της Ζήρου σήμερα δεν λειτουργούν.
Στον υπόλοιπο Δήμο χιονοπτώσεις έχουν σημειωθεί στον εθνικό δρόμο μεταξύ Σφάκας – Τουρλωτής με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να διεξάγεται με δυσκολία. Επίσης ασθενείς χιονοπτώσεις σημειώνονται και στα υπόλοιπα χωριά του βόρειου οδικού άξονα χωρίς όμως προβλήματα.
Χαμηλές θερμοκρασίες επικρατούν σε όλο το Δήμο Σητείας καθώς και ισχυροί. Οι υπηρεσίες και τα οχήματα του Δήμου βρίσκονται σε ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα εμφανιστούν.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Aνατολή

Συνολικες προβολες σελιδας