Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

΄Εκθεση φωτογραφίας του Γεωπάρκου Σητείας

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου εγκαινιάστηκε στον Τεχνοχώρο του Δήμου Σητείας η ομαδική έκθεση φωτογραφίας  με θέμα ΄΄ Το Γεωπάρκο της Σητείας. Στην έκθεση εκτίθενται επιλεγμένες φωτογραφίες από όσους  συμμετείχαν στο  διαγωνισμό φωτογραφίας , που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε φέτος,  στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την ευρωπαϊκή εβδομάδα Γεωπάρκων.
Ο στόχος του διαγωνισμού ήταν η γνωριμία του Γεωπάρκου και η προβολή του μέσα από την καλλιτεχνική ματιά των ερασιτεχνών και επαγγελματιών φωτογράφων, αλλά και των μαθητών που συμμετείχαν.
Η δράση αυτή θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο δίνοντας την ευκαιρία κυρίως στους μαθητές και τους νέους του τόπου μας να γνωρίσουν το Γεωπάρκο της Σητείας και να εκφράσουν την καλλιτεχνική τους άποψη.   
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους  συμμετείχαν με τις φωτογραφίες τους στην έκθεση . Την Αμαλία Baijot, μαθήτρια από την Ζάκρο στην οποία και απονεμήθηκε   το βραβείο συμμετοχής στον διαγωνισμό, μια  ταμπλέτα  προσφορά του τεχνικού γραφείου Τσουκνάκη - Μάντακα,  τον Γιάννη Δασκαλάκη, τον Κώστα Φωτεινάκη, τον Μιχάλη Σολιδάκη, τον Βαγγέλη Περάκη   και τον Λάμπρο Τσικαλάκη.
Επίσης ευχαριστούμε τους φωτογράφους Μανόλη Τσαντάκη,  Δημήτρη Τηνιακό και  Γιώργο Φέκα , που συμμετείχαν με φωτογραφίες τους από Γεωπάρκο της Σητείας στην έκθεση.
Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι την Πέμπτη 10Νοεμβρίου από τις 6,00 μ.μ.  έως στις 9,00 το βράδυ.

Ο πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ
Αντιδήμαρχος Σητείας
Λεωνίδας Τερζής




Συνολικες προβολες σελιδας