Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Προς κλείσιμο και οι υπηρεσίες του ΟΑΕΔ σε Ιεράπετρα και Σητεία

oaed-ierapetraΠροβληματισμός για άλλη μια φορά στην Ιεράπετρα αφού όπως φαίνεται το κλείσιμο υπηρεσιών στην πόλη δεν έχει τέλος. Αυτή τη φορά στο επίκεντρο το γραφείο του ΟΑΕΔ, για το οποίο υπήρξε ενημέρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο, ότι το γραφείο της Ιεράπετρας οδεύει προς κλείσιμο και έγινε η σχετική συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Τζιρβελάκης, μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι, τόνισε πως φαίνεται πως η επίθεση στην πόλη συνεχίζεται και πλέον αναμένονται νέες δράσεις και αντιδράσεις για να αποφευχθεί το κλείσιμο του ΟΑΕΔ, το οποίο δεν εξυπηρετεί μόνο την Ιεράπετρα αλλά και ένα κομμάτι της Σητείας, ενδεχομένως και της Βιάννου, τόνισε ο κ. Τζιρβελάκης.
Ο περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γουλιδάκης τόνισε, πως πλέον χρειάζονται πιο δυναμικές αντιδράσεις και μεγάλες αντιστάσεις γιατί έχει φανεί πως μόνο έτσι έρχονται αποτελέσματα, ενώ για τον ΟΑΕΔ τόνισε πως η υπηρεσία της Ιεράπετρας όπως και της Σητείας είναι μέσα στο σχεδιασμό και το οργανόγραμμα για συγχωνεύσεις και κλείσιμο, κάτι που μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή.
Στη χθεσινή συνεδρίαση εκδόθηκε επίσης ομόφωνο ψήφισμα εναντίον του κλεισίματος του γραφείου της ΔΕΗ στην πόλη, το οποίο, θα σταλεί στη διοίκηση της ΔΕΗ και θα αξιοποιηθεί από το Δήμαρχο στις νέες επαφές που θα γίνουν από δω και πέρα μέχρι το τέλος του χρόνου όπου προβλέπεται και το οριστικό κλείσιμο.

Πηγή : Ράδιο Λασίθι

Συνολικες προβολες σελιδας