Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Αναβάθμιση του Ακτινοδιαγνωστικού Τμήματος του Νοσοκομείου Σητείας

Στην αναβάθμιση του Ακτινοδιαγνωστικού Τμήματος του Νοσοκομείου Σητείας συνέβαλε η απόκτηση -κατόπιν παραχώρησης από το Νοσοκομείο του Ρεθύμνου- ενός μηχανήματος υπερήχων και μία επικουρική ιατρός, που το τελευταίο χρονικό διάστημα ανέλαβε καθήκοντα.

Το συγκεκριμένο αποτελεί ένα τμήμα καίριο για την εύρυθμη και αποτελεσματικότερη λειτουργία του Νοσοκομείου, είναι η βάση του -αφού απ’ αυτό ξεκινάει η διάγνωση, καλύπτει και συνδέεται με όλες τις κλινικές και τα τμήματά του.
Η στελέχωση με προσωπικό και η απόκτηση εξοπλισμού είναι ιδιαίτερα σημαντικές και μάλιστα μετά από μία περίοδο που τα προβλήματα λόγω έλλειψής τους ήταν αρκετά.
Πλέον η εικόνα έχει αλλάξει προς το καλύτερο και το τμήμα φιλοξενείται σε νέο, καταλληλότερο χώρο του Νοσοκομείου.
«Το Νοσοκομείο», ανέφερε ο Επιμελητής Α΄ και επιστημονικός υπεύθυνος του Ακτινοδιαγνωστικού Τμήματος κ. Ελευθέριος Αγιαννιωτάκης, «πλέον έχει στην διάθεσή του ένα μηχάνημα υπερήχων νεότερης γενιάς, καλύτερης τεχνολογίας και υψηλότερου επιπέδου σε σύγκριση με το παλαιό. Το φάσμα των εξετάσεων παραμένει σχεδόν το ίδιο, αλλά υπάρχει καλύτερη ποιότητα εικόνας και καλύτερη “διαγνωστική ικανότητα”.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Aνατολή

Συνολικες προβολες σελιδας