Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Εκπαίδευση εθελοντριών νοσηλευτριών στο Τμήμα Σητείας του Ερυθρού Σταυρού

Ξεκίνησε η εκπαίδευση της νέας σειράς Εθελοντριών Νοσηλευτικής του Περιφερειακού Τμήματος Σητείας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Μετά την έναρξη των μαθημάτων του τμήματος Σαμαρειτών πριν λίγες ημέρες, οι 32 εθελόντριες, που έχουν εγγραφεί στο τμήμα της Νοσηλευτικής, παρακολούθησαν το πρώτο μάθημα, για την φιλοσοφία και στην στοχοθεσία του Ερυθρού Σταυρού καθώς και της προσφοράς των εθελοντών νοσηλευτών. Το μάθημα φιλοξενήθηκε στο γραφείο του Περιφερειακού Τμήματος Σητείας.
Η εκπαίδευση διαρκεί περίπου τέσσερις μήνες. Τα μαθήματα θα καλύπτει η εκπαιδεύτρια νοσηλευτικής και αγωγής υγείας του ΕΕΣ κ. Χαρά Καλογήρου και ιατροί του Νοσοκομείου και γενικότερα της περιοχής.
Τις ευχές του προς τις εθελόντριες, αλλά και τις ευχαριστίες του προς την κ. Καλογήρου για την συμβολή της απηύθυνε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Σητείας πατήρ Γεώργιος Γουλιέλμος που αναφέρθηκε επίσης στις αξίες του Ερυθρού Σταυρού, στην προσφορά των εθελοντών του -μεταξύ των οποίων και της νοσηλευτικής, αλλά και στην χαρά που νιώθουν όταν προσφέρουν βοήθεια στον συνάνθρωπο.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας