Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Ενημέρωση για τα οικονομικά στους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων

Με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Οικονομικών του Δήμου Σητείας συνεκλήθη ευρεία σύσκεψη υπό την προεδρία του κ. Λεωνίδα Τερζή και με την συμμετοχή των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν συνολικά το Δήμο, κυρίως οικονομικού περιεχομένου. Μεταξύ των θεμάτων, τα οποία τέθηκαν στην διάρκεια της τρίωρης συζήτησης ήταν της άρδευσης, των δημοτικών τελών, του τεχνικού προγράμματος, της παγίας των Τοπικών Κοινοτήτων και του σχεδιασμού για το επόμενο χρονικό διάστημα.
Ο κ. Τερζής παρουσίασε αναλυτικά οικονομικά στοιχεία δαπανών και εσόδων σε ό,τι αφορά την άρδευση. Η παρουσίαση αφορούσε τις δαπάνες σε ηλεκτρικό ρεύμα των γεωτρήσεων κατά τόπους ανά Τοπική Κοινότητα, Δημοτική Ενότητα και στο σύνολό τους, προκειμένου, όπως σημείωσε ο κ. Τερζής, να καταστεί σαφές από πού προκύπτει η μεγάλη διαφορά δαπανών και βεβαιωμένων εσόδων της υπηρεσίας.
Επίσης στη συνάντηση αναλύθηκαν τα εισπραχθέντα ποσά του Δήμου από την κάθε Τοπική Κοινότητα μέσω του δημοτικού φόρου και του ΤΑΠ καθώς και των ποσών που αποδίδει σε αυτές ο Δήμος.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας