Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

«Δεν θα ανεχθούμε στο μέλλον παρόμοιες καταστάσεις και πρακτικές»

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 14-11-2016 γίναμε για μια ακόμη φορά θιασώτες και μάρτυρες της αήθους και υβριστικής συμπεριφοράς του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Καραμανωλάκη,  προς το πρόσωπο του Δημάρχου.

Χρησιμοποιώντας προσβλητικές και πεζοδρομιακές εκφράσεις όπως «Άθλιε», «Τιποτένιε» κ.λ.π. επιτέθηκε για άλλη μια φορά στον Δήμαρχο μη αντέχοντας τον πολιτικό και ευπρεπή διάλογο. Και λέμε για μια ακόμη φορά γιατί εδώ και αρκετό καιρό με την συμπεριφορά του, την στάση του και τα λόγια του, δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου διακόπτοντας συνεχώς τους ομιλητές, συκοφαντώντας και βρίζοντας όχι μόνο το Δήμαρχο αλλά και τους Αντιδημάρχους.
Ο κόμπος έφθασε στο χτένι. Αποχωρήσαμε από την τελευταία συνεδρίαση θέλοντας να διαμαρτυρηθούμε αλλά και να διαχωρίσουμε τη θέση μας από τέτοιου είδους συμπεριφορές.
Ζητάμε από όλους τους συναδέλφους να καταδικάσουν δημόσια και όχι μόνο κατ’ ιδίαν, την συγκεκριμένη αλλά και κάθε άλλη παρόμοια  συμπεριφορά.
Δηλώνουμε ότι δεν θα ανεχθούμε στο μέλλον παρόμοιες καταστάσεις και πρακτικές, αντιδρώντας και απομονώνοντας πολιτικά όποιον συνεχίζει  να τις χρησιμοποιεί. Αν δεν μπορούμε να τιμήσουμε τον ύψιστο ρόλο του Δημοτικού Συμβουλίου που μας ανέθεσε με την ψήφο του ο λαός, τουλάχιστον ας μην τον απαξιώνουμε και τον μολύνουμε.
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
ΑΝΤΩΝΙΔΑΚΗΣ  ΜΙΧΑΛΗΣ
ΒΟΒΑΤΖΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΔΡΑΚΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΤΣΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΟΖΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΛΑΝΤΖΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΛΕΒΕΝΤΕΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΛΟΓΚΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΛΟΓΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑOΣ
ΣΚΑΡΒΕΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΦΕΝΔΟΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΕΡΖΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗ-ΤΣΙΚΑΛΑΚΗ ΝΤΟΡΕΤΤΑ
ΦΟΥΝΤΟΡΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ
ΧΑΤΖΗΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας