Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016

Σοβαρά τα προβλήματα στο ΕΚΑΒ Σητείας

Δημοσιεύεται αυτούσιο το μήνυμα που λάβαμε από τον Ηλία Ξυπόλυτο σχετικά με τα προβλήματα του ΕΚΑΒ Σητείας ,που αναμένεται να ενταθούν το προσεχές διάστημα.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΕΚΑΒ ΣΗΤΕΙΑΣ.


ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΣΗΤΕΙΑΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ 8 ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ-ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΕΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΙΝΙΜΟΥΜ 12.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΕΝΤΑΘΕΙ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΣΗΤΕΙΑΣ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΟΛΙΣ 5 ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ-ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΛΟΓΩ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΕΩΣ ΚΛΠ.

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕ ΚΕΝΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΩΝ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ.ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ.

Ο ΤΟΜΕΑΣ ΕΚΑΒ ΣΗΤΕΙΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΚΕΝΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ ΟΡΙΑΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΛΕΙΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.

ΚΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΛΗΣΗ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ.

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΚΑΒ ΣΗΤΕΙΑΣ
 ΞΥΠΟΛΙΤΟΣ ΗΛΙΑΣ

Συνολικες προβολες σελιδας