Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Για πέντε μήνες θα χρησιμοποιούμε μέρος του παλιού εθνικού προς το Ηράκλειο

Εκτός οδικού καταστρώματος εξελίσσονται οι εργασίες στο ΒΟΑΚ, όπου η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται προς το παρόν στα διαθέσιμα ρεύματα κυκλοφορίας όπως και πριν, εξήγησε, μιλώντας χθες στην ΑΝΑΤΟΛΗ, ο Διευθυντής Συγκοινωνιακών Έργων του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Γιώργος Αγαπάκης.

Σε περίπου δέκα ημέρες οι εργασίες θα χρειαστεί να μεταφερθούν επί του οδοστρώματος, οπότε και θα απαιτηθεί εκτροπή της κυκλοφορίας, συμπλήρωσε ο κ. Αγαπάκης και διευκρίνισε: «Οι εργασίες αυτές θα αφορούν προετοιμασία του ανισόπεδου και ισόπεδου συνδετήριου δρόμου στον κόμβο Καστελίου. Στο συνδετήριο δρόμο μεταξύ παλαιάς και νέας εθνικής οδού, μήκους 3 χλμ., στην περιοχή Χερσονήσου, θα πρέπει να βελτιωθεί η βατότητά του σε ένα μήκος περίπου 600 μ. γιατί παρουσιάζει ρηγματώσεις και ανισοσταθμίες. Μετά από έγκριση που θα πάρουμε από την Τροχαία θα ξεκινήσουν οι εργασίες αυτές βελτίωσης βατότητας. Αυτές οι εργασίες θα γίνουν ή τέλος αυτής της εβδομάδας ή αρχές της επόμενης.
Όσοι θα κατευθύνονται από τον Άγιο Νικόλαο προς το Ηράκλειο, θα κατευθύνονται στο ύψος του κόμβου Καστελίου, οπότε η συγκοινωνία θα γίνεται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού. Όσοι κατευθύνονται από Ηράκλειο προς Άγιο Νικόλαο στο ύψος του κόμβου Γουρνών θα κόβουν προς παλαιά εθνική οδό μέχρι το ύψος του κόμβου Καστελίου, οπότε θα συνεχίζουν κανονικά.»
Αυτό, θα ισχύσει για περίπου πέντε με έξι μήνες, είπε ο κ. Αγαπάκης, υπενθυμίζοντας ότι ανάλογη διευθέτηση της κυκλοφορίας είχε γίνει και την περασμένη άνοιξη.
ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ

Πηγή : Aνατολή

Συνολικες προβολες σελιδας