Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Τα κρητικά προϊόντα μία απάντηση στα «κινέζικα» που έχουν κατακλύσει τα τουριστικά καταστήματα

Την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Λασιθίου για την πιστοποίηση των κρητικών χειροτεχνικών προϊόντων με την επωνυμία «Κρητικά Χέρια» παρουσίασε ο Ειδικός Σύμβουλός του Ευάγγελος Δουλουφάκης στη Σητεία σε ενημερωτική εκδήλωση σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Ίτανος».

«Σκοπός της εκδήλωσης», ανέφερε η Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου κ. Νατάσα Πλακάκη, «ήταν η ενημέρωση των μελών αλλά των ενδιαφερόμενων μελών για την προσπάθεια που καταβάλουν τα Κρητικά Επιμελητήρια για τη δημιουργία του δικτύου “Κρητικά Χέρια”. Πρόκειται για μία προσπάθεια με σκοπό την πιστοποίηση των κρητικών προϊόντων χειροτεχνίας ή οικοτεχνίας με το αντίστοιχο σήμα.
Είναι μία απάντηση στην επέλαση της Κίνας στα τουριστικά καταστήματα, στα καταστήματα του τόπου μας. Στο πλαίσιο λοιπόν του ενημερωτικού χαρακτήρα του Επιμελητηρίου και διαφόρων πρωτοβουλιών που λαμβάνει και προκειμένου να δώσουμε διάφορες επιχειρηματικές διεξόδους στον κόσμο, οργανώνουμε και την συγκεκριμένη ενημερωτική εσπερίδα. Αναμένουμε ακολούθως να δούμε την ανταπόκριση του κόσμου σε αυτή την προσπάθεια θεωρώντας ότι είναι κάτι πολύ δυνατό που μπορούν να αξιοποιήσουν άνθρωποι που έχουν ικανότητες και πρέπει απλά κάποιος να τους δώσει μία διέξοδο».
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας