Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Η Sky Express στην άγονη γραμμή της Σητείας

Αλλαγές επήλθαν από την 1η Οκτωβρίου στις πτήσεις που συνδέουν τον αερολιμένα Σητείας με αυτούς της Αθήνας, της Πρέβεζας και της Αλεξανδρούπολης. Η δε πτήση Ρόδος, Κάρπαθος, Κάσος, Σητεία και αντίστροφα καταργήθηκε.

Στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας αναμενόταν να γνωστοποιηθούν τα αποτελέσματα του τριετούς διαγωνισμού ανάθεσης για τα άγονα αεροπορικά δρομολόγια, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και οι προαναφερθείσες γραμμές. Όμως την περασμένη Πέμπτη προέκυψαν αλλαγές και τροποποίηση του διαγωνισμού, που θα διαρκέσει έξι μήνες, αρχής γενομένης από 1η Οκτωβρίου. Παράλληλα θα προετοιμαστεί η διαδικασία του τριετούς μετέπειτα διαγωνισμού, που θα καθορίσει την εταιρία ή τις εταιρίες που θα αναλάβουν την εκτέλεση των αεροπορικών δρομολογίων.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του διαγωνισμού στο σύνολό τους τα δρομολόγια εσωτερικού από και προς τη Σητεία, για Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Πρέβεζα και Ηράκλειο κατακυρώθηκαν στην εταιρία Sky Express. Ίσως μάλιστα να είναι η πρώτη φορά -μετά την εποχή της Ολυμπιακής, που μια και μόνο αεροπορική εταιρία αναλαμβάνει όλα τα δρομολόγια του αεροδρομίου Σητείας εντός Ελλάδας.
Τα νέα δρομολόγια διαμορφώνονται ως εξής: δύο φορές την εβδομάδα Τρίτη και Σάββατο 07.50 Σητεία- Αλεξανδρούπολη- Σητεία, επίσης δύο φορές εβδομαδιαίως Τρίτη και Σάββατο 12.10 Σητεία- Πρέβεζα-Σητεία και τέσσερις Τρίτη 20.55, Τετάρτη 13.20, Πέμπτη 19.55 και Σάββατο 20.35 Αθήνα-Σητεία- Αθήνα.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας