Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Ξεκινά η εκπαίδευση νέων εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού στη Σητεία

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Σητείας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πατήρ Γεώργιος Γουλιέλμος στάθηκε στην προσπάθεια εκπαίδευσης νέων σειρών Εθελοντών, Νοσηλευτικής και Σαμαρειτών. Κάλεσε τους πολίτες να εγγραφούν, να εκπαιδευτούν και να προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες προς τους συνανθρώπους μας.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να απευθυνθεί στο Περιφερειακό Τμήμα και στο γραφείο κάθε Τρίτη και Πέμπτη 10 π.μ. με 12 μ. και στο τηλ. 28430-26.073.
Ήδη καταγράφεται ενδιαφέρον, αφού έχουν εγγραφεί περίπου 20 άνθρωποι που επιθυμούν να εκπαιδευτούν και να ενισχύσουν το εθελοντικό έργο του Περιφερειακού Τμήματος Σητείας.
Τα μαθήματα αναμένεται να ξεκινήσουν εντός του Οκτωβρίου.
«Προσκαλούμε όλους εκείνους που θέλουν να εκπαιδευτούν να έρθουν και να εγγραφούν. Επιθυμία μας είναι η αύξηση των ανθρώπων που μπορούν να βοηθήσουν.
Είναι καλό να ανανεώνεται συνεχώς το αίμα, να έχουμε ανθρώπους που θα συνεχίσουν αυτή την προσπάθεια, που αποτελεί μία κοινωνική προσφορά. Εκείνος που προσφέρει νιώθει την ηθική ικανοποίηση ότι εφάρμοσε έμπρακτα την εντολή της αγάπης στον συνάνθρωπό του δίδοντας αίμα ή προσφέροντας βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη.
Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει και να συνδράμει αυτή την προσπάθεια και ευχαριστούμε όλους όσοι βοηθούν να συνεχιστεί. Είναι θετικό γιατί δείχνουμε έμπρακτα την αγάπη μας στον συνάνθρωπό μας», κατέληξε.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας