Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Μήνυμα αναγνώστη για την επικείμενη άυξηση στην άρδευση

Ακούγοντας ότι το Δημοτικό Συμβούλιο θα πάρει απόφαση για αύξηση στα τιμολόγια του νερού άρδευσης κατά 40% γιατί κατά τα λεγόμενα ,τους η υπηρεσία αυτή, είναι μέσα  περίπου 1.000.000 ευρώ!! Θα ήθελα να εκθέσω τα παρακάτω.
1) Γνωρίζουμε όλοι στην περιοχή μας ( Παλαίκαστρο ) υπάρχουν τουλάχιστον 100 υδρόμετρα που είναι χαλασμένα . 
2) Δεν τα επισκευάζουν (για  αντικατάσταση  ούτε  λόγος)  διότι δεν είναι κάποιας συγκεκριμένης εταιρίας αλλά και σε αυτά δεν έχουν ανταλλακτικά!!!
3) Τα υδρόμετρα που έχουμε ,τα έχουμε αγοράσει εμείς και είναι από διάφορες εταιρίες . Καλούμαστε όμως να πληρώνουμε ετήσιο πάγιο 12 ευρώ ανά υδρόμετρο! Αν χαλάσει μας λένε να τα αντικαταστήσουμε εμείς ! Αν είναι έτσι γιατί να πληρώνουμε το παραπάνω ποσό;  
4) Ξέρουν ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι χρωστούν 2 και 3000 χιλιάδες ευρώ γιατί άφησαν να ξεφύγουν και να φτάσουν τόσα, την στιγμη που θα μπορούσαν νωρίτερα, να τους κάνουν να πληρώσουν ή να τους αφαιρέσουν τα υδρόμετρα. Το κακό είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι ότι δεν είχαν να πληρώσουν, γιατί αν δεν έχεις θα κάνεις ένα διακανονισμό, κάτι τέλος πάντων, αλλά το κάνουν με το έτσι θέλω αφού δεν τους ενοχλεί κανείς!!!!
Και το τελευταίο είναι ότι χάνεται πάρα πολύ νερό από τα υπογεια δίκτυα!! Δεν μπορεί να βλέπεις την υγρασία στην άσφαλτο το καλοκαίρι και να μην καταλάβεις ότι υπάρχει διαρροή αφού από κάτω περνούν  σωλήνες  ( υπόγειο δίκτυο ) .
      Καλά θα κάνουν λοιπόν να ελέγξουν, να τακτοποιήσουν τα παραπάνω θέματα ,γιατί δεν θα τραβούν τον κάσο οι ίδιοι και οι ίδιοι .

Συνολικες προβολες σελιδας