Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Συνάντηση για τα προβλήματα των αστυνομικών στο Λασίθι

http://cdn.cretalive.gr/_largeImage/photo_161008_183809.jpg?mtime=20161008183809Συνάντηση για τα προβλήματα  των αστυνομικών στο ΛασίθιΣτη συνάντηση συζητήθηκε η έναρξη λειτουργίας των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων και ο εφοδιασμός της με κατάλληλο εξοπλισμό, το θέμα της επερχόμενης αναδιάρθρωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών, η έλλειψη αστυνομικού προσωπικού του Λασιθίου, αλλά και προβλήματα που απασχολούν καθημερινά το προσωπικό.

Την Τρίτη 04-10-2016 και ώρα 14:00, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Αστυνομικό Μέγαρο Λασιθίου του Προέδρου Γιώργου Καρτσάκη , του Γενικού Γραμματέα Πέτρου Χρυστουλάκη  και του υπεύθυνου Πληροφορικής της Ένωσής αστυνομικών υπαλλήλων Λασιθίου Κωνσταντίνου Φραγκάκη , με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Κρήτης, Υποστράτηγο κ. Ανδρέα Δασκαλάκη  και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ταξίαρχο κ. Μανόλη Πετάση.
    Στη συνάντηση συζητήθηκε η έναρξη λειτουργίας των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων και ο εφοδιασμός της με κατάλληλο εξοπλισμό, το θέμα της επερχόμενης αναδιάρθρωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών, η έλλειψη αστυνομικού προσωπικού του Λασιθίου, αλλά και προβλήματα που απασχολούν καθημερινά το προσωπικό.       
    Ο κ. Γενικός, άκουσε με προσοχή τα όσα τέθηκαν και δεσμεύτηκε ότι θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την όσο το δυνατό καλύτερη επίλυση των προβλημάτων του Λασιθίου.

Πηγή : Creta live

Συνολικες προβολες σελιδας