Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Επισκεψη Δημαρχου Σητειας στο εργοτάξιο στην περιοχή «Αδιάβατος» της Τοπ. Κοινότητας Περβολακίων

DSC00775
Το εργοτάξιο στην περιοχή «Αδιάβατος» της Τοπ. Κοινότητας Περβολακίων επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Σητείας Θοδωρής Πατεράκης συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Δρακάκη Ιωάννη, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Περβολακίων κ. Ζαχαράκη Ανδρόνικο και τον επιβλέποντα του έργου κ. Βιτσεντζάκη Γιάννη.

Το συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνει α) την αντικατάσταση και ταφή όλων των μεταλλικών σωλήνων άρδευσης με τους οποίους δεσμεύεται το νερό – από το πηγάδι και τη γεώτρηση της περιοχής προς τις περιοχές της Τ.Κ. Περβολακίων, το Καλό Νερό και την Τοπική Κοινότητα Πεύκων της Δημοτικής Ενότητας Ανάληψης, β) την αντικατάσταση και υπογειοποίηση  PVC που μεταφέρουν το νερό προς τις περιοχές Καλό Νερό και Ανάληψη.
Με την ολοκλήρωση των συγκεκριμένων παρεμβάσεων βρίσκει οριστική λύση το πρόβλημα της άρδευσης, που ταλαιπωρούσε χρόνια τις παραπάνω περιοχές λόγω των συχνών βλαβών στα εν λόγω δίκτυα με αποτέλεσμα να χάνονται μεγάλες ποσότητες νερού καθώς και εργατοώρες εξαιτίας των συχνών παρεμβάσεων για τη συντήρησή τους.
Το έργο χρηματοδοτείται από πόρους που εξασφάλισε ο Δήμος Σητείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και αποτελεί ένα τμήμα των συνολικών παρεμβάσεων στα δίκτυα άρδευσης του Δήμου τα οποία, έχουν ξεπεράσει το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Πηγή : Style 100fm

Συνολικες προβολες σελιδας