Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Η Πρώτη πτήση charter στο αεροδρόμιο της Σητείας (video)

Η Πρώτη πτήση charter στο αεροδρόμιο της Σητείας Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στους επισκέπτες της πρώτης πτήσης charter στο αεροδρόμιο της Σητείας, το οποίο από σήμερα συγκαταλέγεται στον χάρτη των διεθνών προορισμών ο Δήμαρχος Σητείας κ. Πατεράκης, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Σητείας κ. Αντωνιδάκης,
ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Αρναουτάκης, εκπρόσωποι της Ένωσης Ξενοδόχων, του Εμπορικού Συλλόγου, του Συλλόγου Καταστημάτων, Εστίασης και Ψυχαγωγίας καθώς και άλλοι θεσμικοί φορείς του Δήμου Σητείας.
Οι έκπληκτοι από την υποδοχή επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν κρητικούς παραδοσιακούς χορούς από το Λύκειο Ελληνίδων Σητείας και ζωντανή κρητική μουσική και να γευτούν παραδοσιακά κρητικά εδέσματα.
 Ο Δήμαρχος της πόλης στο καλωσόρισμα του εξέφρασε την ευχή όλων των Σητειακών να απολαύσουν τη διαμονή τους στην περιοχή μας, ώστε να μεταφέρουν τις θετικές τους εντυπώσεις στους φίλους και συγγενείς τους. 
 Ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας πήρε σήμερα σάρκα και οστά, δίνοντας ελπίδες για την ενίσχυση του τουρισμού της ανατολικής Κρήτης αλλά και της τοπικής οικονομίας. 

(video : www.sitiafm.webs.com) 

Διαβάστε Ακόμα



Συνολικες προβολες σελιδας