Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Εκλογές στην ΕΛΜΕ Λασιθίου

Την Πέμπτη 10 Μαίου οι καθηγητές του Νομού Λασιθίου ψηφίζουν για την ανάδειξη των εκπροσώπων τους στην τοπική ΕΛΜΕ. Οι εκλογές της ΕΛΜΕ Λασιθίου θα διεξαχθούν στο 2ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου.


Της ψηφοφορίας θα προηγηθεί η γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ Λασιθίου. Η συνέλευση θα αρχίσει στις 9.30 το πρωί. Αμέσως μετά την έναρξη των εργασιών της, η γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ Λασιθίου θα εκλέξει 3μελή Εφορευτική Επιτροπή. Η εφορευτική επιτροπή θα έχει την ευθύνη της ψηφοφορίας που θα διεξαχθεί από τις 2 το μεσημέρι ως τις 6 το απόγευμα.

Από τους καθηγητές του Αγίου Νικολάου έχει ζητηθεί να ψηφίσουν στο τέλος, εκτός αν συντρέχει σοβαρός λόγος, προκειμένου να διευκολύνουν τους συναδέλφους τους από Σητεία, Ιεράπετρα κλπ που θα έχουν ταξίδι μπροστά τους...


Τα μέλη της ΕΛΜΕ Λασιθίου έχουν δικαίωμα να "σταυρώσουν" μέχρι επτά συναδέλφους τους για το διοικητικό συμβούλιο και μέχρι τρεις για την Εξελεγκτική Επιτροπή. Με ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Λασιθίου καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν μαζικά, τόσο στην ψηφοφορία, όσο και στη γενική συνέλευση.

Πηγή : Nέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας