Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Δελτίο Τύπου Συλλόγου Γυναικών Μακρύ Γιαλού


Με ανοιξιάτικη διάθεση και πολύ κέφι πέρασαν την πρωτομαγιά όσοι επέλεξαν να επισκεφτούν το όμορφο χωριό των Πεύκων και να βρεθούν στην ολοήμερη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών της περιοχής του Μακρύ Γιαλού στη πλατεία του χωριού ανήμερα της πρωτομαγιάς.

Παραδοσιακή μουσική και χορό, πεντανόστιμα εδέσματα, πρωτομαγιάτικες χειροτεχνίες και πολλά άλλα είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες του χωριού, δίνοντάς έτσι ένα αισιόδοξο μήνυμα.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το νεοσύστατο Σύλλογο Γυναικών Μακρύ Γιαλού «Αλληλεγγύη» στο πλαίσιο των ψυχαγωγικών του δράσεων και όπως τονίστηκε απ’ τα μέλη του συλλόγου τέτοιες εκδηλώσεις πρέπει να πραγματοποιούνται σε όλα τα χωριά της ευρύτερης περιοχής, αφού συμβάλλουν τόσο στην ψυχαγωγία των κατοίκων όσο και στην προβολή των πανέμορφων χωριών μας στους επισκέπτες.
Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλους τους κατοίκους που βοήθησαν για την επιτυχημένη διοργάνωση και ιδιαίτερα τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πεύκων για τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό, τον προεδρο του Τοπικου Συμβουλίου Πεύκων κύριο Νικο Λαντζανάκη, τον κ. Λευτέρη Λαντζανάκη και τον κ. Μιχάλη Ταβλαδάκη.

Σύλλογος Γυναικών «Αλληλεγγύη»

Συνολικες προβολες σελιδας