Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Η κεντρική προεκλογική ομιλία του Γιάννη Πλακιωτάκη στον Αγιο Νικόλαο

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η κεντρική προεκλογική ομιλία του βουλευτή Λασιθίου, Υπευθύνου του Τομέα Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Ερμής» στον Άγιο Νικόλαο.


Στην εκδήλωση παρέστη πλήθος συμπολιτών του, ενώπιον του οποίων ο κ. Πλακιωτάκης παρουσίασε τις δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας για την Ελλάδα και το Λασίθι.

Ενδεικτικά είπε ότι :

«Στις 6 Μαΐου διεξάγονται οι πιο κρίσιμες εκλογές στη μεταπολεμική ιστορία της χώρας...Είναι η ώρα της ευθύνης. Είναι η ώρα της απόφασης για το μέλλον της πατρίδα μας. Και το μέλλον απαιτεί μια ισχυρή Κυβέρνηση που να μπορεί να κάνει τολμηρές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις».

Για την ιδιαίτερη πατρίδα του, το Λασίθι, παρουσίασε εύγλωττα την πλήρη στασιμότητα που επικρατεί τα τελευταία δυόμισι χρόνια σε όλα τα δημόσια έργα, «όχι τόσο από έλλειψη πόρων, όσο από αδιαφορία και αναποτελεσμα-τικότητα» και δεσμεύτηκε για την ενίσχυση συγκεκριμένων παραγωγικών τομέων, όπως η Υγεία, η Παιδεία, η Γεωργία και ο Τουρισμός.

Για τα Νοσοκομεία, τόνισε χαρακτηριστικά ότι δεν επιβάλλει κανένα μνημόνιο το να κλείσουν ή υποβαθμιστούν μονάδες σε ένα νομό με τόσες ιδιαιτερότητες, ενώ «η προστασία και ενίσχυσή τους είναι βασική μας προτεραιότητα».

Ο κ. Πλακιωτάκης ολοκλήρωσε την ομιλία του, λέγοντας ότι «Σε αυτόν τον αγώνα για την πατρίδα και το Λασίθι, έχω ανάγκη την εμπιστοσύνη σας και την υποστήριξή σας. Με ξέρετε και σας ξέρω καλά. Πόσους αγώνες δώσαμε άλλωστε μαζί.

Δεν ανήκω στην παρέα του «μαζί τα φάγαμε». Ούτε τους ξέρω, ούτε με ξέρουνε...Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Η παρουσία σας σημαίνει για μένα πολλά.

Με συγκινεί, αλλά και με γεμίζει δύναμη να συνεχίσω.

Είμαστε όλοι μαζί. Είμαστε δυνατοί. Έτοιμοι για τολμηρά βήματα. Σε όλους τους τομείς. Για να είναι ο τόπος μας στο επίκεντρο μεγάλων έργων και μεγάλων πρωτοβουλιών που αποδίδουν οφέλη και δίνουν ευκαιρίες σε όλους.

Με την αγάπη σας, την στήριξή σας και την εμπιστοσύνη σας στέλνουμε και από εδώ, ένα δυνατό και καθαρό μήνυμα: Μπορούμε διαφορετικά». 

Πηγή : lasithi news 

Συνολικες προβολες σελιδας