Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Δυο φυτώρια κάνναβης σε Παπαγιαννάδες και Συκιά

Η Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου συνεχίζει με αμείωτη ένταση την δράση της για την πάταξη του φαινομένου της καλλιέργειας κάνναβη.
Την 11η Αυγούστου στις 5.30 τα ξημερώματα στους Παπαγιαννάδες Σητείας άνδρες του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας συνέλαβαν επ' αυτοφώρω έναν ημεδαπό την ώρα που πότιζε φυτώριο κάνναβης, το οποίο είχαν εντοπίσει οι αστυνομικοί και είχαν θέσει υπό παρακολούθηση. Στο χώρο του φυτωρίου βρέθηκαν 5 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 90 εκατοστά, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Ο δράστης με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Λασιθίου. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγ. Νικολάου.
Στη Συκιά
Εξάλλου, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγ. Νικολάου αξιολογώντας πληροφορίες που περιήλθαν στην υπηρεσία τους σύμφωνα με τις οποίες σε αγροτική περιοχή του Δ.Δ. Συκιάς Δήμου Σητείας υπάρχει φυτεία κάνναβης εξερεύνησαν την περιοχή. Στις 16 Αυγούστου εντόπισαν 14 αυτοφυή δενδρύλλια κάνναβης ύψους μέχρι 70 εκατοστά, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγ. Νικολάου.

Πηγή : Ανατολή

----------------------------------------------------------------------------------------

Καλλιεργούσε την προσωπική του φυτεία

Την προσωπική του φυτεία καλλιεργούσε ένας άνδρας από τη Σητεία, στην περιοχή Παπαγιαννάδες, σε χώρο κοντά στο σπίτι του. Ο άνδρας συνελήφθη από άνδρες του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας, την περασμένη Πέμπτη, τη στιγμή, μάλιστα, που πότιζε τα δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε. Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε δενδρύλλια, ύχους 90 εκ.

Λίγες ημέρες μετά, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγ. Νικολάου εντόπισαν σε αγροτική περιοχή στη Συκιά Σητείας φυτεία κάνναβης με 14 αυτοφυή δενδρύλλια κάνναβης ύψους μέχρι 70 εκ., τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Πηγή : Crete live

Συνολικες προβολες σελιδας