Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Νέος επικεφαλής της μείζοντος αντιπολίτευσης ο Πέτρος Δημητροπουλάκης

https://www.anatolh.com/wp-content/uploads/2018/02/%CE%95%CE%BD%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%A3%CE%B7%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1.jpgΈπειτα από τις τελευταίες ανακατατάξεις που πρόεκυψαν στην Δημοτική ομάδα της Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης Σητείας ,ανακοινώνουμε στους συμπολίτες μας ότι η ομάδα μας θα συνεχίσεινα υπηρετεί με συνέπεια και δημιουργικότητα τον θεσμικό ρόλο της Μείζονος Αντιπολίτευσης.


Πιστοί στις αρχές και στις θέσεις μας και σεβόμενοι τους δημότες που μας τίμησαν με την ψήφο τους,θα συνεχίσουμε την άσκηση δίκαιης  κριτικής και την κατάθεση εποικοδομητικών προτάσεων.

Η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Σητείας με νέο επικεφαλής τον Πέτρο Δημητροπουλάκη είναι ΕΔΩ.
Ακούει, συμμετέχει, προτείνει, διεκδικεί, αγωνίζεται για ένα νέο δήμο με διαφάνεια, συμμετοχή του πολίτη,αξιοκρατία και κυρίως παραγωγή έργου με μοναδικό γνώμονα  το όφελος όλων των πολιτών του Δήμου μας.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΗΤΕΙΑΣ

Συνολικες προβολες σελιδας