Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Η αεροπορική εταιρία Condor, προσθέτει φέτος νέες πτήσεις προς το αεροδρόμιο Σητείας

Ο Thomas Cook έχει επεκτείνει σημαντικά την προσφορά του στην Ελλάδα για το καλοκαίρι του 2018, με 28 νέα ξενοδοχεία να προσφέρονται από τα brand του ομίλου Thomas Cook Signature και Neckermann Reisen, συμπεριλαμβανομένων 7 ξενοδοχείων ιδιόκτητων ξενοδοχειακών brand της Thomas Cook.

Διαθέσιμοι για κράτηση το 2018 είναι οι προορισμοί Σαντορίνη, Μύκονος και Χαλκιδική μέσω του Thomas Cook Signature.
Στην Κρήτη, τον σημαντικότερο ελληνικό προορισμό για την Thomas Cook με σύνολο 97 ξενοδοχεία, προστίθενται 19 νέα. Ανάμεσα στα καινούρια είναι το τετράστερο SunConnect Marina Beach στις Γούβες Ηρακλείου και το smartline Mama Lemon στη Χερσόνησο.Ο Thomas Cook έχει διευρύνει τον αριθμό πτήσεων προς Χανιά και προσέθεσε 12 νέα ξενοδοχεία, όπως το νεόκτιστο Casa Cook Chania.
Επίσης, η αεροπορική εταιρία του, Condor, προσθέτει φέτος νέες πτήσεις προς το αεροδρόμιο Σητείας διασφαλίζοντας συντομότερο ταξίδι μετάβασης στα ξενοδοχεία Sentido Mikri Poli Atlantica, Smartline Arion και SunConnect Ostria Beach.
Στην Κω, το νεόκτιστο τετράστερο Sunprime Pearl Beach υποδέχεται αποκλειστικά επισκέπτες ηλικίας άνω των 16 ετών. Από την ηπειρωτική χώρα, η Ολυμπιακή Ριβιέρα αποτελεί νέα προσθήκη στο πρόγραμμα με τα νέα ξενοδοχεία για το 2018 Sentido Mediterranean Village (τεσσάρων αστέρων plus) και SmartLine Mediterranean (τριών αστέρων plus).
Πηγή: tornosnews.gr

Συνολικες προβολες σελιδας