Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Χανιά - Επικίνδυνη απερισκεψία! Ξέχασε την αντλία βενζίνης πάνω στο αμάξι του! Λίγο έλειψε να γίνει το κακό σε πρατήριο υγρών καυσίμων στα Χανιά (βίντεο)

Ένα στιγμιαίο λάθος, μία απερισκεψία, λίγο έλλειψε να φέρει τα χειρότερα σε πρατήριο υγρών καυσίμων στα Χανιά.

Λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τρίτης, οδηγός σταμάτησε με το αυτοκίνητό του σε πρατήριο υγρών καυσίμων επί της λεωφόρου Σούδας, προκειμένου να βάλει βενζίνη μέσω του αυτόματου πωλητή.
Ωστόσο, δεν έβαλε πρώτα τα χρήματα, αλλά την αντλία στο αμάξι του. Εκτός αυτού όμως, όταν τελείωσε την διαδικασία, όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο, ξέχασε την αντλία πάνω στο αυτοκίνητό του και ξεκίνησε.


Η αντλία όπως ήταν επόμενο διαλύθηκε! Ωστόσο, αντί να ειδοποιηθούν οι υπεύθυνοι του πρατηρίου, ο οδηγός επιχείρησε να επιδιορθώσει τη ζημιά, τοποθετώντας την αντλία και πάλι στο σωλήνα! Αφού, φάνηκε να τα καταφέρνει, την έβαλε στη θέση της και έφυγε.

Λίγη ώρα αργότερα όμως, άλλο αυτοκίνητο μπήκε στο πρατήριο και ο οδηγός προσπάθησε να βάλει καύσιμα, χωρίς να γνωρίζει τι συνέβη λίγο νωρίτερα.
Τοποθέτησε την αντλία στο αυτοκίνητο και μόλις άρχισε να ρέει το καύσιμο, ο ίδιος «λούστηκε» με βενζίνη, με την υπόλοιπη να χύνεται κάτω.
Παρά τα νεύρα του, σκάφτηκε και πήγε αμέσως στην αντλία και έκλεισε τον διακόπτη, ώστε να μη συνεχίσει να τρέχει η βενζίνη, όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο.
Τι θα συνέβαινε σε περίπτωση ενός σπινθήρα ή αν κάποιος εκ των δύο οδηγών κάπνιζε ή οτιδήποτε άλλο τέλος πάντων που θα μπορούσε να προκαλέσει φωτιά! Καλύτερα να μην το σκεφτόμαστε…
Το πρωί της Τετάρτης, ειδικό συνεργείο πήγε στο πρατήριο και διόρθωσε την κατεστραμμένη αντλία.

(ευχαριστούμε πολύ το πρατήριο για την παραχώρηση του οπτικού υλικού)

Πηγή : parakritika,gr 

https://www.facebook.com/SitiaNea/

Συνολικες προβολες σελιδας