Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Αλλαγή διοίκησης στο Υπολιμεναρχείο Σητείας

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου η αλλαγή διοίκησης στο Υπολιμεναρχείο Σητείας, όπου ο Πλωτάρχης Λ.Σ. κ. Γεώργιος Πατακός παρέδωσε τη
διοίκηση στον Υποπλοίαρχο Λ.Σ. κ. Ιωάννη Ψαράκη, ο οποίος μετετέθη από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευχήθηκε εγκάρδια στον νέο Λιμενάρχη Σητείας κ. Ψαράκη καλή επιτυχία στο έργο του και καλή συνεργασία με τους φορείς και την τοπική κοινωνία, καθώς και στον απερχόμενο Λιμενάρχη κ. Πατακό καλή δύναμη στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.
Στην τελετή παρέστησαν, εκτός από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο, ο Υποδιοικητής της 7ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος Κρήτης Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. κ. Αγγελάκης, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Λασιθίου κ. Εμμ. Καζαμίας, ο Διοικητής του 3ου Κ.Ε.Π. Ζήρου Σμήναρχος κ. Εμμανουήλ Πάνου, ο Διοικητής της Π.Ν.Β. Κυριαμαδίου Αντιπλοίαρχος κ. Γεωργ. Καθεκλάκης, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Σταθμού Σητείας Επιπυραγός κ. Παύλος Καπετανάκης, ο Λιμενάρχης Ρεθύμνου Πλωτάρχης κ. Κων. Καστρινάκης, ο Λιμενάρχης Ιεράπετρας και Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος Πλωτάρχης κ. Ιωάννης Παπαδάκης, εκπρόσωπος του Λιμεναρχείου Αγίου Νικολάου και ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Σητείας Αντιδήμαρχος κ. Νικ. Κοζυράκης.
 
Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας