Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Μέχρι τον Πρωθυπουργό θα φτάσουν για τον ΒΟΑΚ οι Λασιθιώτες (Video)

http://cdn.cretalive.gr/_largeImage/voak_170613_111356.jpg?mtime=20170613111356Σύσκεψη στον Άγιο Νικόλαο για το ζήτημα με της δήλωση του Περιφερειάρχη που κάνει λόγο για ανυπαρξία ώριμων μελετών για το ΒΟΑΚ στο Λασίθι



Επί τάπητος έθεσαν σήμερα το θέμα του ΒΟΑΚ στο Λασίθι οι δήμαρχοι του νομού αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία για δράση με φόντο τη δήλωση του Περιφερειάρχη Κρήτης Σ. Αρναουτάκη ότι δε υπάρχουν ώριμες μελέτες στο νομό Λασιθίου με ευθύνη του Υπουργείου.
Οι τέσσερις δήμαρχοι πραγματοποίησαν σύσκεψη στο δημαρχείο Αγίου Νικολάου. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Α. Ζερβό πρέπει να συζητηθεί και να μπει σε σωστή βάση το ζήτημα της διαχείρισης του ΒΟΑΚ και στο Λασίθι που υφίσταται για μια ακόμα φορά αυτή την κατάφωρη αδικία. 
Σύμφωνα με τo anatolh.com, οι τέσσερις δήμαρχοι και η αντιπεριφερειάρχης Πελαγία Πετράκη,  θα συνυπογράψουν σχετικό υπόμνημα το οποίο θα αποστείλουν άμεσα στο Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας η συνάντηση με τον Πρωθυπουργό να γίνει πριν τις 20 Σεπτεμβρίου, δηλαδή πριν την πραγματοποίηση του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κρήτης που τοποθετείται στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου και γίνεται με πρωτοβουλία της κυβέρνησης.


 


Πηγή : Creta live

Συνολικες προβολες σελιδας