Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Συγκλονιστικό video με γουρούνα που καρφώθηκε σε στύλο (Video)

ΤΡΟΧΑΙΟ ΕΛΟΥΝΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΕΣΔεν έχει προηγούμενο ο τρόπος με τον οποίο ένα τετράτροχο όχημα τύπου, γουρούνα, καρφώθηκε σε στύλο της ΔΕΗ στην περιοχή της Ελούντας και ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα, μία ακόμη γουρούνα ανετράπη στο ίδιο σημείο προκαλώντας ανατριχίλα και πανικό σε όλους όσοι έτυχε να γίνουν μάρτυρες του συγκεκριμένου τροχαίου.
Το video που ανέβασε στο Facebook o κ. Μαυροφόρος είναι συγκλονιστικό και αποτυπώνει καρέ- καρέ τα όσα συνέβησαν μέσα σε ελάχιστο χρόνο στο σημείο.

Η σύγκρουση της γουρούνας που βγήκε εκτός πορείας και καρφώθηκε σε στύλο της ΔΕΗ ήταν σφοδρότατη με τα δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτό να εκσφενδονίζονται από το όχημα και να καταλήγουν τραυματισμένα ΚΑΙ αιμόφυρτα στο έδαφος.
Και σα να μην έφθαναν όλα αυτά, δευτερόλεπτα αργότερα μία ακόμη γουρούνα που ακολουθούσε σε απόσταση αναπνοής, στο θέαμα της εκτροπής του προπορευόμενου οχήματος, εξετράπη της πορείας της βγήκε εκτός πορείας, ανετράπη με τον οδηγό να εκτοξεύεται από το κάθισμα και να καταλήγει στο έδαφος.
Όπως ήταν φυσικό στο σημείο επικράτησε αναστάτωση ενώ διερχόμενοι οδηγοί και περαστικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους σε όσα αντίκριζαν, σπεύδοντας να βοηθήσουν τους τραυματίες.

Δύο γυναίκες, μία 22χρονη και μια 14χρονη, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο δίχως ωστόσο να κινδυνεύει η υγεία τους και νοσηλεύονται στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου.
"Νοσηλεύτηκαν για ένα βράδυ στο νοσοκομείο μας με ελαφρά τραύματα και δεν κινδυνεύει η υγεία τους. Πρόκειται για αλλοδαπές τουρίστριες, μία 22χρονη και μία 14χρονη έφηβη, οι οποίες και θα πάρουν εξιτήριο στη διάρκεια της ημέρας και θα φύγουν από το νοσοκομείο," αναφέρει στο neakriti.gr, η διοικήτρια του νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου, κ.Μαρία Σπινθούρη.
Παρακολουθήστε το συγκλονιστικό video του κ. Δημήτρη Μαυροφόρου.
Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη 


Πηγή : Νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας