Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Αλλαγή ημερομηνίας για την ενημερωτική συνάντηση που αφορά το Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO της Σητείας

Λόγο κολλήματος  να παραβρεθούν στην ενημέρωση -  διαβούλευση  για την  Δευτέρα 21 Αυγούστου, οι εκπρόσωποι της περιφέρειας Κρήτης   η συνάντηση μεταφέρεται για την Τρίτη 22 Αυγούστου  στις 12:00 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.
  



Η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας (ΔΟΚΑΣ) σας προσκαλούν σε  ενημερωτική συνάντηση – διαβούλευση για την παρουσίαση των Ειδικών Στόχων και των ενδεικτικών προτεινόμενων δράσεων της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ)  «Περιοχές UNESCO Κρήτης» που αφορούν στο σύνολο της περιοχής του Παγκόσμιου Γεωπάρκου UNESCO της Σητείας.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στη Σητεία, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σητείας την Τρίτη 22 Αυγούστου και ώρα 12:00.
Ομιλητές θα είναι, ο Αντιπεριφερειάρχης ανάπτυξης της Περιφέρειας Κρήτης  κος Δημήτρης  Μιχελογιάννης, η   Προϊσταμένη Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Κρήτης  κα Μαρία  Κασωτάκη και ο εκπρόσωπος του Μουσείου Φυσικής ιστορίας Κρήτης κος Χαράλαμπος Φασουλάς.


                                                                                                      Με εκτίμηση
                                                                                           Ο πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ
                                                                                            Αντιδήμαρχος Σητείας 

Συνολικες προβολες σελιδας