Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Tελετή δωρεάς ιατροτεχνικού εξοπλισμού προς το Νοσοκομείο Σητείας (Video)


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/7/2017. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΜΝΗ ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΗΤΕΙΑΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
(1 ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ),72 ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ(ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ) , 4 ΠΕΡΙΧΕΙΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΑ KAI ENA ΨΥΓΕΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ .ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΟΣΤΙΣΑΝ 4.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ Ο Σ.Φ.Ν.Σ.ΠΑΡΕΔΩΣΕ 5 ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ(1 ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ Α.Μ.Ε.Α.,1 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΦΟΡΕΙΟ,1 ΝΕΦΕΛΩΤΗ,1 ΛΟΥΤΡΟ ΥΠΕΡΗΧΩΝ ,1 ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ) ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ(ΕΛΛΑΣ-ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ) ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο Σ.Φ.Ν.Σ.ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ .ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ Σ.Φ.Ν.ΣΗΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, ΑΠΤΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
Μετά την τελετή παράδοσης του ιατροτεχνικού εξοπλισμού ο διοικητής του νοσοκομείου Σητείας κος Μανόλης Μιχελάκης σε δηλώσεις του στο σταθμό μας αφού ευχαρίστησε το σύλλογο φίλων του νοσοκομείου Σητείας και για αυτή την προσπάθεια εξήγγειλε την έγκριση από την 7η ΥΠΕ Κρήτης και δεύτερου καρδιολόγου στο νοσοκομείο της Σητείας.

Πηγή : StudioVai

Συνολικες προβολες σελιδας