Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Η Κρήτη, ο επόμενος καλοκαιρινός σταθμός της Coca – Cola!

COCA COLA
Όλοι γνωρίζουμε τον  μύθο του Θησέα! Εκείνο το μύθο με την Αριάδνη, κόρη του βασιλιά της Κρήτης, που φέτος το καλοκαίρι, κοσμεί περίτεχνα το συλλεκτικό μπουκάλι της Coca-Cola.

Η Αριάδνη ήταν εκείνη που χάρισε ένα κουβάρι στον αγαπημένο της, Θησέα, γιό του βασιλιά της Αθήνας, για να τον βοηθήσει στη μάχη του με το Μινώταυρο.
Τόσο ο Θησέας, ο οποίος ταξίδεψε μέχρι την Κρήτη, με σκοπό να αφανίσει το θηρίο, που ζούσε στον λαβύρινθο του παλατιού της Κνωσσού, όσο και η πλοκή της ιστορίας και ακόμη περισσότερα απεικονίζονται με τον πιο δημιουργικό τρόπο στη συλλεκτική έκδοση της Coca-Cola που έρχεται να κερδίσει όλες τις εντυπώσεις!
Για πρώτη φορά, το αγαπημένο brand δημιουργεί μια συλλεκτική έκδοση του γυάλινου μπουκαλιού με εικαστικά εμπνευσμένα από τη μινωική ιστορία μέσα από τη δημιουργική ματιά Ελλήνων καλλιτεχνών και μάς προκαλεί να το γνωρίσουμε σε μία ξεχωριστή εμπειρία απόλαυσης & διασκέδασης!
Γνωρίστε το σε επιλεγμένα σημεία πώλησης όπως καφέ, καταστήματα εστίασης και σουβενίρ και για περιορισμένο χρονικό διάστημα. 

Πηγή : Νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας