Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

«Το Ψέμα» περιοδεύει στο νομό Λασιθίου


«Το Ψέμα» μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε στην Αθήνα στο θέατρο «Μικρό Παλλάς», παρουσιάζεται φέτος το καλοκαίρι σε  όλη την Κρήτη σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα:


– Την Παρασκευή 4 Αυγούστου στον Άγιο Νικόλαο στην Πλαζ του ΕΟΤ

Το Σάββατο 5 Αυγούστου στη Σητεία στο Άλσος Χλουβεράκη

– Την Κυριακή 6 Αυγούστου στην Ιεράπετρα στο 3ο Γυμνάσιο.

Οι παραστάσεις αρχίζουν στις 9 μ.μ.
Η ιστορία: Μια βραδιά για δύο φιλικά ζευγάρια που πορεύονται χρόνια μαζί. Το ένα ζευγάρι, η Άλις και ο Πωλ. Το άλλο ζευγάρι, ο Μισέλ και η Λωράνς. Η Άλις έχει δει στο δρόμο τον Μισέλ να φιλιέται με μια άγνωστη γυναίκα. Θα το πει στη Λωράνς; Πώς θα κυλήσει η βραδιά; Μια κωμωδία για όλους όσοι ζητάνε να μάθουν την αλήθεια, ενώ θα προτιμούσαν ένα ψέμα. Είναι πολύ δύσκολο να λες την αλήθεια, όταν αλήθεια και ψέμα γίνονται ένα!

Οι συντελεστές
Ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη μετά από 6 χρόνια ενώνονται και πάλι σαν θεατρικό ζευγάρι και μαζί με την Μυρτώ Αλικάκη και τoν Κων. Κάππα θα μάθουν πώς ένα μικρό ψέμα μπορεί να διαταράξει τη ζωή δύο ζευγαριών.
Η παράσταση ανεβαίνει σε μετάφραση Μαριαλένα Κωτσάκη, σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη, σκηνικά Αθανασία Σμαραγδή, κοστούμια Άγι Παναγιώτου, σχεδιασμό φωτισμού Χρήστου Τζιόγκα, χρέη βοηθών σκηνοθέτη και σκηνογράφου εκτελούν η Αγνή Χιώτη και Γιώργος Θεοδοσίου.

Τα εισιτήρια
– Τιμές: Γενική είσοδος 17 € και Φοιτητικό, Α.μεΑ., Άνεργων, Παιδικό 13 €.
– Προπώληση: Στον Άγιο Νικόλαο στον «Πολυχώρο» Περίπου, στη Σητεία στο Cafe Εν Πλω, στην Ιεράπετρα στο Γραφείο της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α.  9 π.μ. με 2 μ.μ. και Progressive.Gr.

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας