Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Ζητήθηκε να αποτραπεί η μελετώμενη υποβάθμιση του ΕΦΚΑ Σητείας

Την καθολική τους στήριξη με σκοπό την αποτροπή της υποβάθμισης του Τοπικού Υποκαταστήματος ΕΦΚΑ Σητείας εξέφρασαν οι εκπρόσωποι των φορέων στην διάρκεια της χθεσινής συνάντησής τους στο κτίριο της υπηρεσίας, πρώην ΙΚΑ Σητείας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν αρκετοί εκπρόσωποι φορέων μεταξύ των οποίων του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου, του Δήμου Σητείας, του Εμπορικού Συλλόγου, της Ένωσης Ξενοδοχείων, του Συλλόγου Τριτέκνων, της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Σητείας.
Ο Πρόεδρος των Εργαζομένων ΙΚΑ Νομού Λασιθίου κ. Παύλος Χριστοδουλάκης ενημέρωσε τους παριστάμενους για τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Αναφέρθηκε στο περιεχόμενο του οργανογράμματος του ΕΦΚΑ για το Νομό Λασιθίου, που γνωστοποιήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο και προέβλεπε Τοπική Διεύθυνση στον Άγιο Νικόλαο και Αποκεντρωμένα Τμήματα σε Σητεία και Ιεράπετρα.
Αποφασίστηκε η έκδοση ενιαίου ψηφίσματος, που θα συνυπογράφουν όλοι οι σύλλογοι και φορείς και οι Τοπικές Κοινότητες εκφράζοντας την κάθετη αντίθεση και αντίδρασή τους στην υποβάθμιση της υπηρεσίας. Επιπλέον θα ζητούν την λειτουργία Τοπικών Διευθύνσεων Σητείας και Ιεράπετρας.
Επίσης αποφασίστηκε να συμμετάσχουν εκπρόσωποι των φορέων στην συνάντηση στην Αθήνα, που θα πρέπει να πραγματοποιηθεί άμεσα, πριν υπογραφούν οι σχετικές αποφάσεις.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ
 http://www.anatolh.com/wp-content/uploads/2017/07/6.00-%CE%A3-1-696x300.jpg
Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας